Actions

Work Header

Haparoiden (luoksesi)

Chapter TextIntiaanikesä jatkui jo toista viikkoa eikä loppua ollut näkyvissä. Harryn työkaavun kainalot kostuivat hiestä jatkuvista viilennystaioista huolimatta ja hän toivoi kerrankin elämässään, ettei joutuisi kentälle tällä helteellä. Viileä toimisto ja tylsät paperityöt olivat paljon kiinnostavimpia kun kuumuudessa rehkiminen.

”Potter, keikka”, Robardsin ääni kaikui kuin vastauksena Harryn ajatuksille.

”Voi paska”, Harry mumisi mutta nousi kuuliaisesti, loitsi itseensä viidennen viilennystaian sille aamulle ja lähti kohden yliaurorin toimistoa.

Kolme muuta aurorikollegaa olivat jo paikalla ja jokainen näytti nyreää naamaa. Robards piirsi taikasauvallaan ja heidän eteensä hahmottui rakennuksen ääriviivat sekä toimintasuunnitelma missä pienet suippohattuiset hahmot liikkuivat taikasauvat ojennettuina.

”Iskunkiertokujalla on laitoin porttola”, Robards viittoi heitä lähemmäs. ”Iskemme sinne ja pidätämme sekä omistajan että työntekijät. Tietojemme mukaan paikkaa pyörittää Marcus Flint mutta taustalla voi olla laajempikin porukka. Kuuleman mukaan heillä olisi siellä jopa ihmissusinaaras. ”
”Kuka edes jaksaa harrastaa seksiä tässä kuumuudessa?” Harryn kollega mumisi.
”Varsinainen seksihelle tämäkin”, toinen vastasi.
”Ennemmin seksintappohelle”, ensimmäinen naurahti ennen kuin heidät suhistiin hiljaisiksi ja Robards jatkoi suunnitelman läpikäymistä.

Ohjeet saatuaan Harry nyökkäsi työtovereilleen ja yhdessä he lähtivät viileästä rakennuksesta kuumuuteen. Katsoessaan ylös taivaalle missä paistoi aurinko täydeltä terältä, Harry saattoi vain toivoa että Oljolla olisi illalla valmiina litratolkulla jääkylmää kurpitsamehua, sillä sitä hän tarvitsisi kunhan tämä työpäivä olisi ohi.