TelevaRecent works

Recent series

 1. Summary

  Kaikki Lehto/Riitaoja -ficcini yhdessä paketissa. Ne kuuluvat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta samaan verseen, johon on myöhemmin yhdistetty Lammio/Rahikaista omalla tahollaan. Tuo post-canon verse löytyy omana sarjanaan.

  Words:
  11,791
  Works:
  9
 2. Summary

  Lammio ja Lehto olivat nuoruudessaan kasuaaleja panokavereita mutta tiet erosivat opiskelujen viedessä toisiin kaupunkeihin, ja monta vuotta myöhemmin, kun Lehto ja Riitis on jo naimisissa ja Lammio meni just kihloihin Rahkan kaa, he tapaavat uudelleen.

  Rahka ja Lehto on ollu bestiksiä vuosikaudet ja niillä on ollu jotain fwb-juttuja silloin tällöin. He alkavat hengaan enemmän yhessä ja hupsista saatana, Lammio ja Riitis ihastuu toisiinsa ja lopulta kaikki istahtaa kaikki alas ja juttelee koko homman läpi.

  Lammio ja Lehto tunnustaa et niillä on ollu juttua monen monta vuotta sitten, ja nyt kun ne on taas tutustunu uudestaan niin kyllä se veto on edelleen olemassa. Samalla paljastuu Rahkan ja Lehdon kaverisäätäminen, ja Riitiksen ja Lammion potentiaalinen vispilänkauppa
  Ne miettii pitkään ja hartaasti et mitäs helvettiä sitä nyt pitäisi tehdä, kunnes Riitaoja ehdottaa arasti, että ne vois kokeilla nelindeittailua.

  Se on aluksi tosi kiusallista ja meinaa kaatua pieniinkin esteisiin, mutta siinä kohtaa kun Lehdon ja Riitiksen tavarat ja kamppeet on enemmän tai vähemmän siirtynyt Lammion ja Rahikaisen hemmetin isoon omakotiin, ne yhtäkkiä huomaakin saaneensa nelistään olemisen toimimaan.

  Words:
  1,256
  Works:
  2
 3. Summary

  Kaikki Lammio/Rahikainen -ficcini yhden sivun alla, että on helpompi löytää ja lukea, vaikka ne kaikki eri verseihin kuuluvatkin.

  Words:
  11,171
  Works:
  4
 4. Summary

  Jostain syystä onnistuin sitomaan Traagiset ja Kukot samaan verseen, joten ihan vain lukemista helpottaakseni järjestelin ne jonkinlaiseen aikajärjestykseen tähän sarjaan. Ne ovat kaikki kuitenkin luettavissa ihan yksinäänkin.

  Words:
  7,593
  Works:
  5
 5. Words:
  3,294
  Works:
  3
  Bookmarks:
  7

Recent bookmarks

 1. Public Bookmark 17

  Tags
  Summary

  Sleeper represents something people like them don’t often get: redemption.

  Language:
  English
  Words:
  854
  Chapters:
  1/1
  Comments:
  20
  Kudos:
  222
  Bookmarks:
  17
  Hits:
  1454

  06 Nov 2018

 2. Public Bookmark *

  Tags
  Summary

  After the explosion, Eddie is alone. Venom is...gone and Eddie doesn't know how to live with that. He wants to find him, help him, but all he can find is that emptiness in his chest. Thankfully, it seems like they're destined to be "them" again. They're emotional.
  As time passes, they learn how to exist together, which happens to be strangely domestic. But Eddie isn't falling in love with his alien symbiote, of course he isn't...

  Language:
  English
  Words:
  21,077
  Chapters:
  4/4
  Collections:
  2
  Comments:
  156
  Kudos:
  3132
  Bookmarks:
  554
  Hits:
  22979

  29 Oct 2018

 3. Public Bookmark 77

  Tags
  Summary

  Venom loses control, then gets upset over it, and Eddie tries to comfort them.

  Language:
  English
  Words:
  710
  Chapters:
  1/1
  Comments:
  33
  Kudos:
  710
  Bookmarks:
  77
  Hits:
  5080

  28 Oct 2018

 4. Public Bookmark *

  Tags
  Summary

  The loneliness was colder than the water in which he had fallen. It ate him from the inside out, crawling around in the empty chasm that had formed inside of him. It clawed at him, scraped against his insides like it was trying to escape his all-too-human body. Eddie had never thought it was possible to feel too human. But he did.

  Language:
  English
  Words:
  8,226
  Chapters:
  1/1
  Comments:
  68
  Kudos:
  688
  Bookmarks:
  112
  Hits:
  3660

  26 Oct 2018

 5. Public Bookmark *

  Tags
  Summary

  You have been in love, Eddie.

  “Uh-huh,” he replies. His voice has an odd twinge to it, almost dismissive, that has Venom intrigued.

  What is that like? To be in love?

   

  -- Venom catches feelings.

  Language:
  English
  Words:
  3,289
  Chapters:
  1/2
  Comments:
  25
  Kudos:
  644
  Bookmarks:
  108
  Hits:
  4441

  25 Oct 2018