TelevaRecent works

Recent series

 1. Summary

  Lammio ja Lehto olivat nuoruudessaan kasuaaleja panokavereita mutta tiet erosivat opiskelujen viedessä toisiin kaupunkeihin, ja monta vuotta myöhemmin, kun Lehto ja Riitis on jo naimisissa ja Lammio meni just kihloihin Rahkan kaa, he tapaavat uudelleen.

  Rahka ja Lehto on ollu bestiksiä vuosikaudet ja niillä on ollu jotain fwb-juttuja silloin tällöin. He alkavat hengaan enemmän yhessä ja hupsista saatana, Lammio ja Riitis ihastuu toisiinsa ja lopulta kaikki istahtaa kaikki alas ja juttelee koko homman läpi.

  Lammio ja Lehto tunnustaa et niillä on ollu juttua monen monta vuotta sitten, ja nyt kun ne on taas tutustunu uudestaan niin kyllä se veto on edelleen olemassa. Samalla paljastuu Rahkan ja Lehdon kaverisäätäminen, ja Riitiksen ja Lammion potentiaalinen vispilänkauppa
  Ne miettii pitkään ja hartaasti et mitäs helvettiä sitä nyt pitäisi tehdä, kunnes Riitaoja ehdottaa arasti, että ne vois kokeilla nelindeittailua.

  Se on aluksi tosi kiusallista ja meinaa kaatua pieniinkin esteisiin, mutta siinä kohtaa kun Lehdon ja Riitiksen tavarat ja kamppeet on enemmän tai vähemmän siirtynyt Lammion ja Rahikaisen hemmetin isoon omakotiin, ne yhtäkkiä huomaakin saaneensa nelistään olemisen toimimaan.

  Words:
  7,688
  Works:
  5
 2. Words:
  6,701
  Works:
  4
 3. Summary

  Kaikki Lehto/Riitaoja -ficcini yhdessä paketissa. Ne kuuluvat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta samaan verseen, johon on myöhemmin yhdistetty Lammio/Rahikaista omalla tahollaan. Tuo post-canon verse löytyy omana sarjanaan.

  Words:
  11,791
  Works:
  9
 4. Summary

  Kaikki Lammio/Rahikainen -ficcini yhden sivun alla, että on helpompi löytää ja lukea, vaikka ne kaikki eri verseihin kuuluvatkin.

  Words:
  11,171
  Works:
  4
 5. Summary

  Jostain syystä onnistuin sitomaan Traagiset ja Kukot samaan verseen, joten ihan vain lukemista helpottaakseni järjestelin ne jonkinlaiseen aikajärjestykseen tähän sarjaan. Ne ovat kaikki kuitenkin luettavissa ihan yksinäänkin.

  Words:
  7,593
  Works:
  5

Recent bookmarks

 1. Public Bookmark 3

  Tags
  Summary

  It began softly, slowly, gently, like a moth emerging from a cocoon. The friendship that had come to define Jack’s career, his life, became what sustained it. The presence of Stephen in his cabin at dusk until he was near sleep was something he had come to treasure in a part of his heart he thought too shallow to accept such devotion. He found himself depending on the physician for advice, comfort, for companionship on their long voyages. The steady contact they shared became a necessity, and he loved it more than he had with any other living creature.

  ---

  After Stephen's treatment at the hands of French intelligence, Jack comes to the realisation of just how much he needs and loves his friend.

  Language:
  English
  Words:
  4,461
  Chapters:
  1/1
  Comments:
  4
  Kudos:
  25
  Bookmarks:
  3
  Hits:
  217

  10 Feb 2019

 2. Public Bookmark 79

  Tags
  Summary

  There were certain moments in a man's life when it seemed like he couldn't possibly hit anything lower than rock bottom. Then Hank found fucking bedrock.

  Hank Anderson stumbled out of his cab, squinting at the obnoxiously bright neon sign overhead casting its pink, soft glow over the wet pavement. He didn't know the specifics of how he arrived here, but he must have called a cab and decided that he didn't want to go home but he wanted to go somewhere. Usually that meant finding another bar, but tonight the alcohol just wasn't enough. Booze could numb him, sure, but it couldn't do anything about the gnawing loneliness. Hank hadn't had anyone in his bed since- well. For a while, anyway. Jerking it in the shower before dragging himself to work every day only did so much.

  (i.e. in which Hank Anderson tries to have sex with an android at the Eden Club, and it goes precisely not at all the way he expected.)

  Language:
  English
  Words:
  17,865
  Chapters:
  1/1
  Collections:
  1
  Comments:
  38
  Kudos:
  304
  Bookmarks:
  79
  Hits:
  2545

  31 Jan 2019

 3. Public Bookmark 1

  Tags
  Summary

  Lehto siivoilee kanalaa, ja Riitaojan mielestä tämä on aivan liian hellyyttävää.

  Series
  Language:
  Suomi
  Words:
  1,818
  Chapters:
  1/1
  Comments:
  3
  Kudos:
  13
  Bookmarks:
  1
  Hits:
  95

  14 Jan 2019

 4. Public Bookmark 7

  Tags
  Summary

  He’s been so good at compartmentalizing these last few days, separating drive from fear from how much he’s missed Will. It’s easier when they’re apart, but now Will is only two feet away, and it’s starting to hit Benji all at once.

  Language:
  English
  Words:
  1,260
  Chapters:
  1/1
  Comments:
  9
  Kudos:
  35
  Bookmarks:
  7
  Hits:
  303

  11 Jan 2019

 5. Public Bookmark 13

  Tags
  Language:
  English
  Words:
  2,417
  Chapters:
  1/1
  Collections:
  1
  Comments:
  26
  Kudos:
  117
  Bookmarks:
  13
  Hits:
  1122

  30 Dec 2018