1 - 20 of 400 Works in HiGH&LOW: the Story of S.W.O.R.D. (TV)

Pages Navigation

Listing Works

  1. Tags
    Summary

    Now that he's part of Sannoh Rengokai officially, Chiharu should be getting a bike to ride with the others. Two things: 1) he still doesn't know how to ride, and 2) he doesn't really want a bike. At least, not one all to himself.

    Language:
    English
    Words:
    2,000
    Chapters:
    1/1
    Hits:
    1
  2. Tags
    Summary

    Tsukasa kinda regrets telling Fujio about Murayama. Dude got huge crush showing in his face.

    Language:
    English
    Words:
    402
    Chapters:
    1/1
    Comments:
    1
    Kudos:
    2
    Hits:
    6
  3. Tags
    Summary

    Waktu Cobra melihat Murayama ikut-ikutan duduk di atas kap mobil seperti Hyuuga, dia memutuskan untuk bergerak cepat.

    Language:
    Bahasa Indonesia
    Words:
    1,092
    Chapters:
    1/1
    Comments:
    2
    Kudos:
    4
    Hits:
    11
  4. Tags
    Summary

    The one time Murayama's made proper for his so called graduation ceremony and he's already attracting a bunch.

    Language:
    English
    Words:
    545
    Chapters:
    1/1
    Kudos:
    1
    Hits:
    14
  5. Tags
    Summary

    The black bandana is on his hand. Thinking.
    It's about that.
    The day when he's putting this on the king of Oya Koukou. Cobra smiles.

    Language:
    English
    Words:
    234
    Chapters:
    1/1
    Kudos:
    3
    Hits:
    15
  6. Tags
    Summary

    "Aku akan bergabung dengan aliansi itu."
    Murayama nyaris tersedak. Lah, kok? Bukannya mereka bertarung karena Hyuuga tidak mau bergabung?
    Lalu ketua Daruma Ikka itu berkata, "Ada syaratnya."

    Language:
    Bahasa Indonesia
    Words:
    466
    Chapters:
    1/1
    Comments:
    6
    Kudos:
    3
    Hits:
    13
  7. Tags
    Summary

    Normal.
    That was a pretty word, something soothing, a reward even, for people who didn't live on the edge of society.
    But that was the thing, normal was just what society dictated it to be. If you didn't think a certain way, act a certain way, behave a certain way, dress a certain way, society had no use for you, would push you aside like trash. In this world of grey you had no value if you weren't “normal”.

    Series
    Language:
    English
    Words:
    11,576
    Chapters:
    7/?
    Comments:
    22
    Kudos:
    6
    Bookmarks:
    1
    Hits:
    61
  8. Tags
    Summary

    Dalam wilayah SWORD, setiap distrik berusaha untuk menjauhi satu sama lain demi menghindari pertarungan yang dapat menyakiti orang orang. Sayangnya setelah semua masalah dengan Kuryu group dan terbentuknya aliansi SWORD, sepertinya mereka tidak dapat kembali ke masa lalu mereka yang tenang.

    Cerita ini berfokus pada Murayama Yoshiki, atau yang lebih dikenal sebagai ketua dari Oya koukou. SMA brutal yang hanya mengetahui bagaimana cara melempar tinju. Diusianya yang sudah matang, Murayama menutuskan untuk mulai mencari pekerjaan dan bertemu dengan seorang pria asing yang mempekerjakannya sebagai seorang host, atau setidaknya itu yang dia kira.

    Language:
    Bahasa Indonesia
    Words:
    7,019
    Chapters:
    6/?
    Comments:
    4
    Kudos:
    20
    Hits:
    99
  9. Tags
    Summary

    I am the head of Sannoh...
    I am the head of Sannoh...
    I am so wanting to kiss this ki-, wait! This is not right!

    In which Cobra fights his hardest so to not let his dick's taking over the brain.

    Language:
    English
    Words:
    195
    Chapters:
    1/1
    Kudos:
    6
    Hits:
    31
  10. Tags
    Summary

    Todoroki knows he's in trouble when he hears Murayama starts laughing mid-fight.

    Language:
    English
    Words:
    383
    Chapters:
    1/1
    Kudos:
    2
    Hits:
    20
  11. Tags
    Summary

    Murayama dan Smoky hanya berencana untuk menghabiskan waktu senggang mereka setelah Smoky pulih dari cideranya. Taman di bagian utara Nameless city tampak menjadi pilihan yang tepat jika saja mereka tidak bertemu dengan sekelompok pemuda yang tidak tahu bagaimana cara mengurus masalah mereka sendiri dan berhenti mengganggu hidup orang lain.

    Series
    Language:
    Bahasa Indonesia
    Words:
    1,328
    Chapters:
    1/1
    Comments:
    2
    Kudos:
    2
    Bookmarks:
    1
    Hits:
    13
  12. Tags
    Summary

    Saat Cobra berpapasan dengan Murayama, tampak jika tampang bocah itu penuh luka lagi. Murayama nyengir aja melihatnya menghela napas, "Nggak kayak kalian yang santuy. Kami ini sibuk." ujarnya.

    Language:
    Bahasa Indonesia
    Words:
    606
    Chapters:
    1/1
    Comments:
    3
    Kudos:
    3
    Hits:
    15
  13. Tags
    Summary

    "Murayama, let's go out with me."
    In which Murayama totally mistook Furuya's intention.

    Language:
    English
    Words:
    460
    Chapters:
    1/1
    Kudos:
    2
    Hits:
    15
  14. Tags
    Summary

    Usually if one hits rock bottom, the only way to go is up. And then there are some that grab a shovel and start to dig.

    Series
    Language:
    English
    Words:
    266,802
    Chapters:
    43/?
    Comments:
    156
    Kudos:
    41
    Bookmarks:
    6
    Hits:
    1343
  15. Tags
    Summary

    Still feeling sated from the afterglow, somehow Cobra could work the logic the way his head couldn't like... before Murayama.
    "Hey, just to be sure," he asked, "how old are you again?"

    Language:
    English
    Words:
    425
    Chapters:
    1/1
    Comments:
    8
    Kudos:
    7
    Hits:
    58
  16. Tags
    Summary

    It all begins with a thought that concerns the chest area of his little brother.

    Language:
    English
    Words:
    3,018
    Chapters:
    1/1
    Comments:
    10
    Kudos:
    6
    Bookmarks:
    1
    Hits:
    29
  17. Tags
    Summary

    "Tampangmu manis."
    Setelah kata-kata itu terucap, Sannoh Rengokai mendadak hening. Bukannya mereka sengaja menguping pembicaraan Cobra, tapi...

    Language:
    Bahasa Indonesia
    Words:
    765
    Chapters:
    1/1
    Comments:
    8
    Kudos:
    8
    Bookmarks:
    1
    Hits:
    32
  18. Tags
    Summary

    Even after Masaki and Hiroto destroy the Kamizonos, things have yet to settle between the two of them.

    Language:
    English
    Words:
    3,357
    Chapters:
    1/1
    Comments:
    8
    Kudos:
    7
    Bookmarks:
    1
    Hits:
    49
  19. Tags
    Summary

    Ямато там, где быть не должен

    Language:
    Русский
    Words:
    706
    Chapters:
    1/1
    Hits:
    3
  20. Tags
    Summary

    Нет ничего прекраснее дороги, ведущей к ночному небу

    Language:
    Русский
    Words:
    542
    Chapters:
    1/1
    Hits:
    3

Filters

Filter results:
Submit

Include

?
Include Ratings
Include Warnings
Include Categories
Include Fandoms
Include Characters
Include Relationships
Include Additional Tags

Exclude

?
Exclude Ratings
Exclude Warnings
Exclude Categories
Exclude Fandoms
Exclude Characters
Exclude Relationships
Exclude Additional Tags

More Options

Crossovers
Completion Status
Word Count
Date Updated
Submit

Pages Navigation