AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-21 17:04:38 UTC
Original:
Obidala Network is Moving to the AO3
Tags:

Obidala Network banner

Obidala Network, un arxiu de fan fiction de Star Wars s'importarà a l'Archive of Our Own – AO3 (Un Arxiu Propi).

En aquesta entrada:

Explicació dels antecedents

En línia des d'almenys 2002, Obidala Network era un arxiu de Star Wars per a fan fiction centrada en la parella d'Obi-Wan Kenobi/Padmé Amidala. L'arxivera, la Nadia, ara ha decidit tancar l'arxiu i importar les obres a l'AO3.

Open Doors (Projecte de Portes Obertes) treballarà amb la Nadia per importar Obidala Network a una col·lecció separada i cercable dins de l'AO3. Arribat el moment, els enllaços cap al lloc web antic es redirigiran cap a la col·lecció de l'AO3 perquè les obres es puguin seguir trobant amb les seves antigues URLs.

Començarem a importar obres des d'Obidala Network a l'AO3 passat febrer.

Què implica això per als creadors/es que tenen obres a Obidala Network?

Enviarem una notificació de la importació a l'adreça de correu electrònic que tenim per a cada creador/a. Farem tots els possibles per comprovar si ja hi ha una còpia de qualsevol de les obres abans d'importar. Si trobem que ja hi n'hi ha una a l'AO3, la convidarem a formar part de la col·lecció en comptes d'importar-la. Totes les obres arxivades en nom d'un creador/a inclouran el seu nom als crèdits o al resum de l'obra.

Totes les obres importades seran configurades per ser visibles només per als usuaris/es que hagin iniciat sessió a l'AO3. Un cop hagis reclamat les teves obres, podràs fer-les visibles per a tothom, si vols. Després de 30 dies, totes les obres que no hagin estat reclamades seran visibles per a tothom.

Contacta amb el comitè de Portes Obertes amb el/s teu/s pseudònim/s i adreça/es de correu d'Obidala Network si:

  1. Vols que importem les teves obres però necessites que t'enviem la notificació a una adreça de correu electrònic diferent de la que feies servir a l'arxiu original.
  2. Si ja tens un compte a l'AO3 i has importat ja les teves obres personalment.
  3. Si vols importar les teves obres personalment (també si encara no tens un compte a l'AO3).
  4. Si NO vols que les teves obres es traslladin a l'AO3.
  5. Si et sembla bé que preservem les teves obres a l'AO3, però vols que en traguem el teu nom.
  6. Si tens cap altre dubte amb el qual et puguem ajudar.

Inclou el nom de l'arxiu a l'assumpte del teu correu. Si ja no tens accés al compte de correu associat amb el teu compte a Obidala Network, contacta amb el comitè de Portes Obertes i et donarem un cop de mà. (Si has publicat les obres en algun altre lloc, o tens alguna manera fàcil de verificar que són teves, seria fantàstic; si no, treballarem amb la moderadora d'Obidala Network per confirmar-ho).

Consulta la pàgina del Projecte de Portes Obertes per trobar instruccions sobre com

Si encara tens més preguntes...

Si encara tens més preguntes, visita la pàgina de preguntes freqüents del Projecte de Portes Obertes o contacta amb el comitè del Projecte de Portes Obertes.

També ens agradaria que la comunitat fan ens pogués ajudar a preservar la història de Obidala Network a Fanlore. Si ets principiant editant una wiki, no pateixis! Consulta el portal per a nous/es visitants o demana consell als jardiners/es de Fanlore.

Ens alegra poder ajudar a preservar Obidala Network!

- L'equip del Projecte de Portes Obertes i la Nadia

L'OTW és l'organització sense ànim de lucre que desenvolupa i manté projectes com l'AO3, Fanlore, Projecte de Portes Obertes, TWC i l'Advocació Jurídica de l'OTW. Som una organització gestionada per fans, totalment finançada per donatius, i amb una plantilla de voluntaris/es. Per saber més sobre nosaltres visita el lloc web de l'OTW. Per aprendre més sobre el nostre equip de traductors/es voluntaris/es, que han traduït aquesta entrada, visita la pàgina de Traducció.