AO3 News

Post Header

Published:
2017-12-30 13:11:41 -0500
Original:
Happy holidays from the Archive of Our Own!
Tags:

Terwijl iedereen zich op zijn eigen manier klaarmaakt om het einde van 2017 te vieren, zouden wij graag onze gebruikers willen bedanken voor hun geduld en steun terwijl we samen navigeerden door downtime, spamproblemen en hobbelige infrastructuurupgrades. We hebben een groot deel verwezenlijkt van wat we gehoopt hadden dit jaar aan te pakken en we hebben nog meer aan de to-dolijst van volgend jaar toegevoegd. Bedankt dat je bij ons gebleven bent!

Zoals je misschien wel weet, hebben we uitnodigingsaanvragen voor bestaande gebruikers moeten uitschakelen (door misbruik van spammers) en het aantal uitnodigingen die we automatisch verzenden via onze wachtrij moeten verminderen (dito). Als resultaat hiervan hebben mensen langer dan we wensen moeten wachten om een account op het Archive of Our Own – AO3 (Ons Eigen Archief) aan te maken. Dus, voor de feestdagen, geven we 1 uitdeelbare uitnodiging aan elk bestaand account dat:

  • op dit moment geen uitnodigingen heeft,
  • ouder is dan een half jaar en
  • minstens 10 commentaren heeft achtergelaten, of 1 werk heeft gepost.

(We moesten verzekeren dat we niet per ongeluk de spammers al hun spammervrienden laten uitnodigen, dus er zijn een aantal beperkingen van toepassing.)

Ga naar onze FAQ (beschikbaar in een heleboel talen) om uit te vinden hoe je een uitnodinging stuurt. Je kunt oftewel de uitnodigingscode e-mailen of je kunt de code kopiëren en delen via andere kanalen. In dat geval bevat onze FAQ informatie over hoe je een uitnodiging gebruikt om een account aan te maken.

Veel geefplezier!