AO3 News

Post Header

Published:
2017-11-22 11:38:39 -0500
Original:
Automatically hiding spam works
Tags:

Az elmúlt pár hétben az Archive of Our Own - AO3-on (A Mi Archívumunk) szokatlanul nagy mennyiségű, élő sportközvetítéseket reklámozó spam munka jelent meg. Tettünk már lépéseket ennek megakadályozásának érdekében, és az elkövetkező napokban tovább fogunk dolgozni rajta: a munkákat, amelyeket a szűrőprogramunk spamnek ítél, automatikusan elrejtjük.

Már egy ideje használjuk ezt a spam szűrőt a színfalak mögött. A program 99.3%-ban helyesen találja meg a spam tartalmú munkákat és kommenteket az AO3-on. Ez azt jelenti, hogy ritkán, de előfordulhat, hogy néhány nem-spam munkát helytelenül spamként jelöl meg.

Ha a munkád spam megjelölést kap, küldeni fogunk neked egy emailt, amiben jelezzük ezt feléd. A Visszaélés csapatunk átnézi a munkádat amint lehet, és újra láthatóvá teszi, ha nem tartalmaz spam hirdetést. Ezeket a munkákat itt és most nem nézzük át semmilyen más, a Szolgáltatási Feltételekbe ütköző problémáért.

Elnézést kérünk minden felhasználótól, akinek a munkája helytelenül kerül spam megjelölésre és mindenkitől, aki arra vár, hogy felülvizsgáljuk és kiküldjük a meghívóját. Tudjuk, hogy ez a szituáció frusztráló, de ezekre a lépésekre szükség van, hogy spam mentes élményt biztosíthassunk az összes felhasználónknak.

Köszönjük a türelmeteket! És ha bármilyen spam munkával találkoztok, ami elkerülte a figyelmünket, kérjük, hogy jelezzétek a Visszaélésnek!