AO3 News

Post Header

Published:
2017-11-22 11:34:42 -0500
Original:
Automatically hiding spam works
Tags:

Sinds een paar weken heeft het Archive of Our Own - AO3 (Ons Eigen Archief) te maken met een ongewoon hoog volume aan spamwerken, gecreƫerd om livestreams of sportevents te adverteren. We hebben al een aantal stappen ondernomen om met deze spamwerken om te gaan en in de volgende dagen zullen we er nog een nemen: het automatisch verbergen van werken die onze spamdetector als spam beschouwt.

We gebruiken deze spamdetector al een tijdje achter de schermen en hij heeft een accuraatheid van 99,3% bij het identificeren van spamwerken en spamcommentaren op het AO3. Dit betekent dat er een kleine kans is dat werken die geen spam zijn ten onrechte toch als spam worden gelabeld.

Als jouw werk als spam gelabeld wordt, zullen wij jou een e-mail sturen om het je te laten weten. Ons Misbruikteam zal jouw werk zo spoedig mogelijk bekijken en het terug zichtbaar maken als het geen spamwerk is. Werken die in de spamwachtrij terecht komen, zullen niet onderzocht worden voor andere inbreuken tegen de Servicevoorwaarden.

We verontschuldigen ons aan gebruikers wiens werken ten onrechte als spam worden gelabeld en aan iedereen die momenteel aan het wachten is tot we hun uitnodigingsverzoek kunnen bekijken en vervullen. We beseffen dat deze situatie frustrerend is, maar deze stappen zijn noodzakelijk om ons te helpen om een spamvrije ervaring te bieden aan al onze gebruikers.

Bedankt voor jullie medewerking en als je spam ziet die door de mazen van ons net geglipt is, rapporteer het dan aan Misbruik!