AO3 News

Post Header

Published:
2017-11-22 11:34:11 -0500
Original:
Automatically hiding spam works
Tags:

I de sidste par uger har Archive of Our Own – AO3 (Vores Eget Arkiv) behandlet en utrolig stor mængde spam-værker, som blev publiceret for at reklamere for livestreams af sportsbegivenheder. Vi har gjort vores for at komme disse spam-værker til livs, og i de kommende dage vil vi gøre endnu en ting: vi vil automatisk skjule de værker, som vores sporingsprogram tror, er spam.

Vi har benyttet os af dette sporingsprogram bag kulisserne i et stykke tid nu, da det har en nøjagtighed på 99,3%, når det kommer til at identificere spam-værker og -kommentarer på AO3. Det betyder dog, at der er en lille risiko for, at nogle værker, der ikke er spam, bliver klassificeret som spam.

Hvis dit værk bliver markeret som spam, vil vi sende dig en mail og give dig besked. Vores Misbrugskomité vil derefter gennemse dit værk hurtigst muligt og gøre det synligt igen, hvis det ikke er en spam-reklame. Værkerne vil ikke blive gennemset med henblik på andre brud på vores Brugsbetingelser, mens det venter i spam-køen.

Vi undskylder over for alle de brugere, hvis værker fejlagtigt er blevet markeret som spam, og for dem, som stadig venter på, at vi behandler og fuldfører deres invitationsforespørgsler. Vi ved, at denne situation er frustrerende, men disse trin er nødvendige at tage, så vi kan give en spam-fri oplevelse til alle vores brugere.

Tak for din forståelse. Hvis du ser noget spam, som er undsluppet os, så meld det gerne til Misbrug!