AO3 News

Post Header

Published:
2017-11-22 11:33:21 -0500
Original:
Automatically hiding spam works
Tags:

Zadnjih nekoliko tjedana, Archive of Our Own – AO3 (Naš vlastiti arhiv) se bavi neuobičajeno velikim količinama spama stvorenih za oglašavanje streaming sportskih događaja uživo. Poduzeli smo nekoliko koraka za rješavanje tih spam sadržaja, a u sljedećih nekoliko dana poduzeti ćemo još jedan: automatsko skrivanje sadržaja koje naša usluga za otkrivanje neželjene pošte smatra spamom.

Već neko vrijeme upotrebljavamo taj detektor spama iza scene, koji ima stopu točnosti od 99,3% kada je u pitanju prepoznavanje spam sadržaja i komentara na AO3. To znači da postoji mala šansa da će neki radovi koji nisu spam biti netočno označeni kao spam.

Ako je Vaše djelo označeno kao spam, poslat ćemo vam e-mail kako bismo Vas obavijestili. Naš tim za Zloupotrebu pregledati će Vaše djelo što je prije moguće i ponovno ga otkriti ako nije spam. Djela neće biti pregledana za kršenje drugih Uvjeta korištenja dok su u redu čekanja za spam.

Ispričavamo se svim korisnicima čija su djela nepravilno označena kao spam i svima koji trenutačno čekaju da pregledamo i ispunimo njihov zahtjev za pozivnicom. Shvaćamo da je ova situacija frustrirajuća, ali ovi koraci su nužni kako bismo omogućili iskustvo bez spama svim našim korisnicima.

Zahvaljujemo se na strpljenju, te ako vidite spam koji nam je promaknuo, molimo prijavite to timu za Zloupotrebu!