AO3 News

Post Header

Weekend-ul trecut, a trebuit să suspendăm cererile pentru invitații pentru a ne ocupa de influxul de conturi care au îngropat Archive of Our Own – AO3 (Arhiva Noastră) sub lucrări de tip spam. Deși echipa noastră de Abuz continuă să blocheze aceste conturi și să șteargă mii de lucrări spam, problema persistă și este posibil să se agraveze dacă reîncepem să trimitem invitații.

Am decis ca deocamdată să menținem lista de așteptare pentru invitații închisă pe perioada în care luăm măsuri pentru a preveni spam-ul. Acest lucru înseamnă că nu veți putea să creați conturi noi, decât dacă ați primit în trecut invitații de la prieteni sau de la lista automată. (Dacă ați cerut o invitație înainte de 22 Octombrie și încă nu ați primit-o, vă rugăm să vă verificați folderul de spam și dacă folosiți Gmail, fila ”Social”. Dacă tot nu o găsiți, puteți contacta echipa de Suport cu cererea voastră specifică.)

Regretăm enorm faptul că trebuie să refuzăm să emitem invitații utilizatorilor legitimi, însă, deoarece cantitatea de spam afectează experiența de utilizare a tuturor, momentan nu vedem altă modalitate de a aborda problema.

Facem tot posibilul pentru a redeschide cererile de invitații cât putem de repede, însă, pe moment nu avem o dată estimativă. Când cererile vor fi reactivate, link-ul de "Solicită invitație!" se va întoarce pe pagina principală, și pagina de Solicitări de Învitații va include un formular pentru a vă adăuga pe lista de aștepare. (Opțiunea de a solicita coduri de invitații pentru prieteni a fost dezactivată de la ultimul val de spam și nu avem planuri de a o reintegra în viitorul apropiat.)

Orice actualizări vor fi furnizate în această postare și pe contul nostru de Twitter @AO3_Status. Pentru mai multe informații despre sistemul de invitații AO3, vă rugăm accesați FAQ despre Invitații.