AO3 News

Post Header

El cap de setmana passat vam haver de desactivar la sol·licitud de noves invitacions per adreçar un allau de comptes que estaven negant Archive of Our Own – AO3 (Un Arxiu Propi) amb obres de spam. Tot i que l’equip d’Abús ha estat bloquejant aquests comptes i esborrant milers d’obres brossa, el problema persisteix i probablement empitjoraria si enviéssim invitacions una altra vegada.

Hem decidit mantenir tancada de moment la cua d’invitacions mentre prenem mesures per evitar que s’arribi a publicar spam. Això vol dir que no podràs crear un compte si no és que has rebut abans una invitació d’un amic o de la nostra cua automàtica. Si vas demanar una invitació abans del 22 d’octubre i no l’has rebut comprova la teva carpeta de correu brossa i si fas servir Gmail la teva pestanya "Social”. Si segueixes sense trobar la teva invitació, pots contactar amb Suport amb la teva sol·licitud concreta.

Ens sap molt de greu denegar invitacions a usuaris/es legítims, però com la quantitat de spam que s’està publicant està afectant l’experiència d’usuari/a de tothom, en aquests moments no veiem una altra manera d’adreçar el problema.

Reobrirem les sol·licituds d’invitacions tan aviat com puguem, però en aquest punt no podem fer una estimació de quan serà això. Quan s’hagin reactivat les sol·licituds, tornarà a aparèixer l’enllaç "Get Invited!" (Aconsegueix una invitació!) a la pàgina d’inici, i la pàgina de Sol·licituds d’invitació inclourà un formulari perquè t’afegeixis a la llista d’espera. L’opció de demanar codis d’invitació per a amics es va desactivar després de la darrera onada de spam i no tenim plans de tornar-la a posar en un futur proper.

Totes les actualitzacions es proporcionaran en aquesta publicació i en el nostre compte de Twitter @AO3_Status. Per a més informació sobre el sistema d’invitacions de l’AO3, vegeu les preguntes freqüents sobre invitacions.