AO3 News

Post Header

Forrige helg var vi nødt til å deaktivere nye invitasjonsforespørsler for å bekjempe en tilstrømning av kontoer som oversvømmer Archive of Our Own (Vårt eget arkiv) med spamverk. Selv om vår komité for Misbruk har utestengt disse kontoene og slettet tusenvis av spamverk, så vedvarer problemet, og det ville sannsynligvis ha blitt verre om vi sendte ut invitasjoner igjen.

Vi har besluttet at invitasjonskøen forblir midlertidig deaktivert mens vi jobber med å forhindre at det blir postet spam i utgangspunktet. Dette betyr at du ikke vil kunne opprette en konto med mindre du tidligere har mottatt en invitasjon, enten fra en venn eller fra vår automatiserte kø. (Om du etterspurte en invitasjon før 22. oktober uten å ha fått den, sjekk gjerne søppelpostmappen, og dersom du bruker Gmail, “Sosialt”-fanen. Hvis du fortsatt ikke finner invitasjonen din, kan du kontakte Support med din spesifikke forespørsel.)

Vi beklager på det sterkeste at vi må nekte invitasjoner til legitime brukere, men siden mengden spam som blir postet påvirker alles brukeropplevelse, ser vi for øyeblikket ikke noen annen måte å løse problemet på.

Vi vil åpne invitasjonsforespørslene så snart vi kan, men foreløpig har vi ikke en anslått dato. Når forespørsler har blitt aktivert, kommer “Get invited!” lenken tilbake til hjemmesiden, og Invitasjonsforespørsler-siden vil inkludere et skjema for å legge deg til ventelisten. (Muligheten til å be om invitasjonskoder til venner har vært deaktivert siden den siste spambølgen, og vi har ingen planer om å bringe den tilbake i nærmeste framtid.)

Alle eventuelle oppdateringer vil bli gitt på dette innlegget og på vår @AO3_Status Twitter-konto. For mer informasjon om AO3s invitasjonssystem, se vår Invitasjoner FAQ.