AO3 News

Post Header

Vorig weekend, moesten we de wachtrij voor nieuwe uitnodigingen uitzetten om een toestroom aan accounts die het AO3 (Ons Eigen Archief) overspoelen met spam, aan te kaarten. Hoewel ons Misbruikteam deze accounts bant en duizenden spam werken verwijdert, blijft het probleem voortduren en zou het waarschijnlijk erger worden als we opnieuw uitnodigingen verzonden.

We hebben besloten om de wachtrij voor uitnodigingen voorlopig gesloten te houden terwijl we stappen ondernemen om in de eerste plaats te voorkomen dat spam wordt gepost. Dit betekent dat je geen account zal kunnen creëren tenzij je vroeger al een uitnodiging ontvangen hebt van een vriend of van de automatische wachtrij. (Als je een uitnodiging hebt aangevraagd voor 22 oktober en er geen ontvangen hebt, controleer dan jouw spam folder, en als je Gmail gebruikt, jouw “Social” tab. Als je jouw uitnodiging toch niet kunt vinden, contacteer dan Support met jouw specifieke vraag.)

Het spijt ons zeer om uitnodigingen van legitieme gebruikers te moeten weigeren, maar omdat de hoeveelheid spam die gepost wordt de gebruikerservaring beïnvloedt, zien we geen andere manier om het probleem aan te pakken.

We zullen de uitnodigingen wachtlijst heropenen zodra we kunnen, maar we hebben nog geen tijd vastgelegd op dit moment. Wanneer uitnodigingen opnieuw open zijn, zal de "Get Invited!" (word uitgenodigd!) link terug verschijnen op de homepagina, en de Verzoeken om Uitnodigingen pagina zal een formulier bevatten om jezelf aan de wachtrij toe te voegen. (De optie om uitnodigingen aan te vragen voor vrienden werd uitgeschakeld tijdens de laatste toevloed aan spam en we hebben momenteel geen plannen om ze terug te brengen.)

Updates zullen op deze post komen en op ons @AO3_Status Twitter account. Voor meer informatie over uitnodigingen voor het AO3, ga naar Uitnodigingen FAQ