AO3 News

Post Header

Published:
2017-10-24 11:12:54 -0400
Original:
Invitation queue turned off for a week to combat spam
Tags:

În prezent ne confruntăm cu un influx de spammeri, care crează lucrări și colecții fictive pe Archive of Our Own – AO3 (Arhiva Noastră) pentru a redirecționa utilizatorii spre link-uri comerciale cu marfa lor. Aceștia au devenit foarte adepți la utilizarea funcțiilor AO3 și au inundat lista noastră de așteptare pentru invitații cu adrese de email nevalide pentru a crea conturi noi. Acest lucru menține echipa noastră de Abuz ocupată non-stop, ștergând lucrările spam atunci când apar și încercând să elimine adresele de email care sunt în mod evident spam, înainte ca invitațiile zilnice să fie trimise. Acest lucru prelungește timpul de așteptare pentru cei care vor să se alăture AO3. Lista noastră de așteptare se aproprie din ce în ce mai mult de 20.000, ceea ce înseamnă cu utilizatorii legitimi trebuie să aștepte aproape trei săptămâni pentru a-și primii invitația.

Ca măsură pe termen scurt, am decis să suspendăm lista de invitații pentru o săptămână, pentru a putea ușura povara echipei noastre de Abuz, a discuta soluții tehnice pentru problemă și a implementa câteva soluții rapide pentru a ajuta cu atacurile mai serioase.

Dacă ești un utilizator actual, poți să-ți verifici pagina de Invitații pentru a vedea dacă ai invitații vechi pe care le poți trimite prietenilor sau altor fani.

Ne cerem scuze pentru perioada lungă de așteptare și facem tot posibilul pentru a reveni în curând și să trimitem invitațiile mai repede celor care așteaptă în prezent!

Actualizare 23 Octombrie, ora 11:23 UTC: Persoanele care se află în prezent pe listele de așteptare își vor primi totuși emailul în perioada în care lista se va afla sub revizuire. Dacă credeți că ar fi trebuit să primiți o invitație, vă rugăm mai așteptați o zi, două; verificați-vă folderul de spam sau tab-ul „Social” în Gmail și folosiți unealta noastră de verificare pentru a vedea dacă vă aflați încă pe listă. Dacă sunteți siguri că ar fi trebuit să vă fi primit invitația și nu ați primit-o, puteți contacta echipa noastră de Asistență .