AO3 News

Post Header

Published:
2017-10-23 11:01:31 -0400
Original:
Invitation queue turned off for a week to combat spam
Tags:

Tällä hetkellä meillä on riesanamme roskapostittajien tulva. Ne ovat luoneet valeteoksia ja -kokoelmia, joihin ne linkittävät spämminsä. Niistä on tullut erittäin taitavia käyttämään Archive of Our Own – AO3:n (Oma arkisto) ominaisuuksia, ja kutsujono on täynnä kertakäyttöisiin sähköpostiosoitteisiin luotavia tilejä. Tämä pitää Väärinkäytöstiimimme kiireisenä ympäri vuorokauden, koska heidän pitää poistaa roskapostiteokset niiden ilmestyessä ja he yrittävät tuhota selkeät roskapostisähköpostiosoitteet ennen kuin päivittäiset kutsut lähetetään. Tämä myös pidentää kaikkien muiden AO3-tiliä odottavien odotusaikaa. Odotuslistallamme on jo miltei 20 000 ihmistä, joten todellisten käyttäjien on odotettava lähes kolme viikkoa saadakseen kutsun.

Lyhyen aikavälin toimenpiteenä olemme päättäneet sulkea kutsujonon viikoksi, jotta voimme vähentää Väärinkäytöstiimimme työtaakkaa, käsitellä teknisiä ratkaisuja ongelmaan ja toteuttaa nopean korjauksen tai pari, joista pitäisi olla apua estämään pahimpia hyökkäyksiä.

Jos olet nykyinen käyttäjä, voit tarkistaa Kutsut-sivusi ja tarkistaa, onko sinulla vanhoja kutsuja, jotka odottavat lähettämistä kaverille tai kanssafanille.

Pahoittelemme pitkiä odotusaikoja, ja teemme parhaamme palataksemme normaaliin rytmiin ja saadaksemme kutsut nopeammin niitä odottaville!

Päivitys 23.10. 11:23 UTC: Tällä hetkellä kutsua odottavien ihmisten pitäisi saada sähköpostia sillä aikaa, kun jonoa tutkitaan. Mikäli luulet, että sinun olisi pitänyt saada kutsu, odota vielä päivä tai pari, tarkista roskapostikansio tai “Sosiaaliset verkostot” -välilehti Gmailissa ja käytä tarkistustyökaluamme nähdäksesi oletko vielä jonossa. Jos olet varma, että sinun olisi pitänyt saada kutsu muttet ole sitä saanut, Ota yhteys Käyttäjätukeen.