AO3 News

Post Header

Published:
2017-05-23 05:09:24 -0400
Original:
2017 OTW Elections Timeline and Membership Deadline
Tags:

Image with red ballot reading Organization for Transformative Works on first line, Elections news on line below, and Make Your Voice Heard on the last line with a check mark next to the text

Az OTW (Szervezet a Transzformatív Munkákért) Választási bizottsága örömmel jelenti be a a 2017 választások időrendjét.

Tavalyhoz képest történt néhány változás az időrendben. Előrébb hoztuk a választásokat, hogy elkerüljük az ütközést más OTW eseményekkel. Már az előző évben is korábban, szeptemberben kerültek megrendezésre a választások; az idei évben pedig augusztusban tartjuk őket, és a közeljövőben is ezt a gyakorlatot kívánjuk majd folytatni.

Idén a választások augusztus 11-14. között zajlanak majd.

Ebből az is következik, hogy korábbra került a választási jogosultsághoz szükséges tagság megszerzésének időpontja. A választások időpontjához hasonlóan ez az időpont is ugyanaz lesz minden évben. A választásokon való szavazásra jogosító tagság megszerzésének időpontja idén június 30. Ha szeretnétek szavazni, a tagságotoknak ekkorra aktívnak kell lennie.

A Választás weboldalán megtudhatjátok, hogyan válhattok taggá, ha pedig már ismeritek az eljárást, itt adományozhattok!

A választási folyamatról általában a Választási Szabályzat oldalán tudhattok meg többet.

Alig várjuk, hogy kezdetét vegye az aktív választási szezon, mely során a jelöltek és a választók érdemi diskurzust folytathatnak majd egymással, és reméljük, Ti is részesei lesztek mindennek. Feltétlenül kövessétek be a Választási bizottságot Twitteren és Tumblrön azért, hogy mindig naprakészek legyetek, és ne maradjatok le a legfrissebb hírekről!

Ha maradt még kérdésetek, bátran lépjetek kapcsolatba a Választási bizottsággal.

Ezt a hírposztot az OTW önkéntes fordítói fordították. További információért a munkánkról látogassátok meg a Fordítás oldalt a transformativeworks.org-on.