AO3 News

Post Header

Published:
2016-02-10 12:36:44 -0500
Original:
Welcome to Feedback Fest 2016!
Tags:

Banner voor het Internationale Dag van de Fanwerken Feedback Feest. Bevat uitdrukkingen, in verschillende talen, die gebruikt worden wanneer positieve feedback wordt gegeven op fanwerken.

Internationale Dag van de Fanwerken is bijna hier. Dit vieren we met de aftrap van een van onzegeplande evenementen vandaag: het Feedback Feest!

Hoe gaat het in zijn werk?

We weten dat jullie van fanwerken houden, daarom ben je dit hier aan het lezen! Dus maak het nu concreet.

Laat hier een reactie achter waarin je ten minste 3 fanwerken aanraadt. Zeg ook waarom je deze werken zo goed vindt en waarom je denkt dat anderen ze ook een kans moeten geven. Je kan ook linken naar een rec post die je ergens anders gemaakt hebt, getagged met #IFDFest. Denk eraan dat fan gemeenschappen, nieuwsbrieven, archieven en andere bronnen ook fanwerken zijn, dus er zijn veel mogelijkheden.

Voor iedereen die de aanbevolen fanwerken gaat verkennen, vergeet geen kudos, likes, reacties of andere <3 achter te laten voor de makers en zo het enthousiasme te helpen verspreiden.

Maar er is meer!

Om de recente mijlpaal van 2 miljoen fanwerken op het Archive of Our Own - AO3 (Ons Eigen Archief) te vieren, zullen we ofwel een AO3 waterfles, of een OTW (Organisatie voor Transformatieve Werken) opstrijkafbeelding en sticker aan 2 willekeurig gekozen deelnemers in Feedback Feest geven. Begin gewoon je reactie met een “YES” of “NO” zodat we weten of je ook kans wilt maken op deze cadeaus. (We tellen maar 1 inzending per persoon).

Deze nieuws post was vertaald door de vertalingsvrijwilligers van de OTW. Om meer te leren over ons werk, bezoek de Vertalingspagina op transformativeworks.org.