AO3 News

Post Header

Published:
2014-10-26 12:32:19 -0400
Original:
Our Future
Tags:

Under veckan som gått har du sett att vi behöver dig, att vi är av fans, för fans, att vi inte har annonser, att vi skyddar yttrandefriheten, att vi respekterar varandra, att vi talar för fans och verk av fans och att vi är vår gemenskap.

Vi hoppas att du denna vecka har fått en mer komplett förståelse för det under som är OTW (Organisationen för Transformativa Verk). Vi har pratat om OTW:s sju underverk, men då har vi bara skrapat på ytan. Vi har tusentals och åter tusentals av underverk här - var och en av er som har rört vid eller blivit berörda av något av våra projekt är ett underverk.

När du spelar in podfics, skapar fanart, skapar och/eller editerar wiki-sidor, skriver fic eller meta, korrekturläser, konsumerar, eller gör något annat av alla tusentals andra faniska saker, så förändrar du världen för evigt.

En del av vårt uppdrag som organisation är att bevara fankulturen. Vi vill att den underbara kultur som vi alla har byggt upp ska bli ihågkommen och uppskattad, som all historia borde bli.

Oavsett om du är kapabel att finansiellt stödja oss eller inte, så är du en del av denna historia. Med din hjälp, så finns vi kvar här för en lång tid framöver. Och denna kampanj har ni alla verkligen kommit fram och visat ert stöd för det arbete vi gör varje dag, så stort tack!

Två gånger om året, samlas vi för att be dig och alla i vår gemenskap, att hjälpa oss fortsätta att finnas. Denna kampanj slog vi rekord och skapade historia genom att passera vårt mål på US$ 70 000 och nå fram till totalt US$ 164 625! Med allas hjälp blev detta den bästa oktober vi någonsin haft som organisation!

Då denna kampanj blev så lyckad förstår vi att våra givare vill få reda på hur dessa insamlade pengar kommer att användas. Eftersom vi blev precis lika överraskade som många av er av att se den fantastiska slutsumman vi samlat in, så kommer vår Styrelse under veckan att arbeta tillsammans med flertalet av våra kommittéer för att formulera en del svar och skriva dessa i ett meddelande som kommer att publiceras här nästa söndag (2:a november).

Vad vi kan berätta för dig idag, är vad det betyder för oss att ha fått detta stöd från er. Alla vet inte att OTW är drivet till 100% av volontärer, vilket är största orsaken till att vi kan göra vad vi faktiskt gör med den budget vi har. Även om arbetet utförs utan finansiell vinning så ger ditt stöd oss så mycket mer energi och beslutsamhet i vårt arbete för att fortsätta göra OTW ännu bättre! Tack!