AO3 News

Post Header

Published:
2014-10-26 12:16:15 -0400
Original:
Our Future
Tags:

A héten láthattátok, hogy szükségünk van rátok, hogy a fandom révén működünk, hogy hirdetésmentesek vagyunk, hogy védjük a szólásszabadságot, hogy tiszteljük egymást, hogy támogatjuk és kiállunk a rajongókért és a rajongói munkákért, és hogy mi vagyunk a közösségünk.

Reméljük, hogy ezen a héten jobb rálátásotok lett arra a csodára, ami az OTW (Szervezet a Transzformatív munkákért). Említettük, hogy az OTW-nek hét csodája van, de ez csak a jéghegy csúcsa. Ezer és ezer csodánk van - mindegyikõtök, aki bekapcsolódott egy projenktünkbe vagy akit megérintett egyik projektünk.

Akárhányszor podficet vesztek fel, fanartot alkottok, új wiki lapot hoztok létre, vagy szerkesztetek, ficet vagy metát írtok, bétáztok, ha a többi ezer más rajongói dolog közül bármelyiket fogyasztjátok, vagy csináljátok, örökre megváltoztatjátok a világot.

Mint szervezet, a rajongói kultúra megőrzése a küldetésünk része. Azt szeretnénk, hogy a bámulatos kultúra amit mindannyian építettünk ne merüljön feledésbe és megbecsüljék azt, ahogy az minden történelemnek jár.

Akár tudtok minket anyagilag támogatni akár nem, részei vagytok ennek a történelemnek. A segítségetekkell még sokáig itt lehetünk. Ebben a kampányban nagyon sokat segítettetek, és megmutattátok milyen sokra becsülitek és támogatjátok a munkát amit nap mint nap végzünk, köszönjük!

Évente kétszer megkérünk titeket, a közösségünket, hogy segítsetek abban, hogy továbbra is működhessünk. Ezzel a kampánnyal történelmet írtunk, meghaladtuk a 70.000 USD-s célunkat és 164.625,58 USD-t gyűjtöttünk össze. A segítségetekkel, ez lett a legjobb októberünk a szervezetnél!

Mivel a kampány ilyen sikeres volt, érthető, hogy a támogatóink tudni szeretnék hogyan fogjuk felhasználni ezeket a forrásokat. Minket is ugyanannyira meglepett ez a nagyszerű végöszeg, mint sokatokat, ezért egyes bizottságaink és az igazgatótanács közösen, egy jövő vasárnapi (november 2.) posztban ezen az oldalon választ adnak majd minderre.

Amit ma megtehetünk az az, hogy elmondjuk mennyit jelent számunkra a támogatásotok. Nem mindenki tudja, hogy az OTW-t 100%-ban önkéntesek működtetik, ami a legfőbb oka annak, hogy ilyen alacsony költségvetéssel tudunk dolgozni amivel ezt tesszük. Annak ellenére, hogy a munkánkat anyagi ellenszolgáltatás nélkül végezzük, a támogatásotok mégtöbb energiát és elszántságot ad számunkra, hogy mégjobbá tegyük számotokra az OTW-t. Köszönjük!