AO3 News

Post Header

Published:
2020-10-11 20:06:32 -0400
Original:
Thanks for your Support
Tags:

De tweejaarlijkse ledenwervingscampagne van de OTW (Organisatie voor Transformatieve Werken) is voorbij en we kunnen meedelen dat, hoewel we ons doel van 5.000 nieuwe leden niet gehaald hebben, we wel 2.660 nieuwe leden uit 69 landen geregistreerd hebben, dat brengt ons donatietotaal voor deze campagne op US$ 89.688,51. Heel erg bedankt!

We zijn blij dat zoveel van jullie deze gelegenheid gegrepen hebben om je steun voor de OTW te betuigen. De OTW is een vzw (vereniging zonder winstoogmerk) en is afhankelijk van de creatieve, financiële en logistieke bijdragen van fans over de hele wereld. Zoals uitgediept in onze recente budget post, de vrijgevigheid van onze leden ondersteunt onze archief-, legale, academische en technologische werken en helpt ons onze missie - de instandhouding van fanwerken en fancultuur - verder voort te zetten.

Mocht je je nog niet geregistreerd hebt voor een lidmaatschap, geen zorgen! De OTW accepteert zowel leden als donaties het hele jaar door.


De OTW is de overkoepelende non-profit organisatie van meerdere projecten, waaronder AO3, Fanlore, Open Deuren, TWC en OTW Juridische Bijstand. We zijn een door fans beheerde, volledig door donaties gefinancierde vrijwilligersorganisatie. Ga voor meer informatie over ons naar de OTW website. Om meer te weten te komen over ons team of de vrijwillige vertalers, kan je terecht bij de Vertalingspagina.