AO3 News

Post Header

Published:
2020-10-11 20:06:11 -0400
Original:
Thanks for your Support
Tags:

Campanya d'afiliació de l'Organització per a les Obres Transformatives,9–11 d'octubre del 2020

La campanya d’afiliació de membres bianual de l’OTW (Organització per a les Obres Transformatives) ha acabat i estem encantats i encantades de dir que tot i que no hem arribat al nostre objectiu de 5000 membres nous/es, hem enregistrat un total de 2660 afiliacions a 69 països, que fa que la recaptació total pel període sigui de 89.688,51 dòlars EUA. Moltíssimes gràcies!

Ens alegrem que tants de vosaltres hàgiu aprofitat aquesta oportunitat per formalitzar el vostre suport cap a l’OTW. L’OTW és una organització sense ànim de lucre i depenem de les col·laboracions creatives, financeres i logístiques dels fans d’arreu del món. Com es detalla a la nostra recent entrada sobre pressupostos, la generositat dels nostres membres sustenta la nostra feina d’arxiu, legal, acadèmica i tecnològica i ens ajuda a continuar complint la nostra missió de preservar les obres de fans i la cultura fan. Gràcies!

I si encara no heu enregistrat la vostra afiliació, no patiu! L'OTW accepta tant membres com afiliacions durant tot l’any.


L'OTW és l’organització sense ànim de lucre que desenvolupa i manté projectes com l'AO3, Fanlore, Projecte de Portes Obertes, TWC i l'Advocació Jurídica de l'OTW. Som una organització gestionada per fans, totalment finançada per donatius, i amb una plantilla de voluntaris/es. Per saber més sobre nosaltres visita el lloc web de l'OTW. Per aprendre més sobre el nostre equip de traductors/es voluntaris/es, que han traduït aquesta entrada, visita la pàgina de Traducció.