AO3 News

Post Header

Published:
2020-03-11 18:51:01 -0400
Original:
Upcoming changes to kudos
Tags:

Estem fent alguns canvis entre bastidors als kudos per assegurar-nos que l'Archive Of Our Own - AO3 (Un Arxiu Propi) pugui continuar gestionant la gran quantitat (659 milions i pujant!) que els usuaris han deixat al llarg dels anys. Els kudos seguirant funcionant de la mateixa forma, però hi haurà una nova comprovació de la base de dades per garantir que no es puguin deixar kudos duplicats. Això significarà una única baixada de kudos a les obres que tinguin duplicats.

Anteriorment, depeniem de la forma del codi de la funció de kudos per assegurar-nos que un/a únic/a usuari/a o convidat/a pogués deixar un sol kudo a l'obra en qüestió. Això solia funcionar, però de vegades una connexió lenta o un doble click a l'icona de kudos podia resultar en un registre múltiple.

Afegirem una restricció a la base de dades que hauria d'evitar que passés. Tot i així, aquest canvi també farà invàlids tots els kuos duplicats existents i els eliminarà de la base de dades. Això significa que si has rebut múltiples kudos del/a mateix/a usuari/a a una obra, el nombre total baixarà quan s'apliqui el canvi. Per exemple, si has rebut tres kudos de la mateixa persona a una obra, el nombre total baixarà en dos kudos.

Planegem fer els canvis el 16 de març i preveim una breu parada d'inactivitat prèvia al funcionament dels nous canvis. No podem predir amb certesa a quina hora serà, però farem tot el possible per avisar al compte de twitter @AO3_Status abans de que passi.

Tingues en compte que mentre treballem en aquest canvi, és possible que vegis algunes coses estranyes quan deixis kudos, com per exemple, que el recompte baixa o que desapareixen kudos duplicats.