AO3 News

Post Header

Published:
2020-02-13 11:59:13 -0500
Original:
Feedback Fest 2020
Tags:

Bafarada del Festival de Comentaris amb expressions de comentaris en diferents llengües.

Et donem la benvinguda al Festival de comentaris del Dia Internacional de les Obres de Fans del 2020!

Si ens visites a l'OTW (Organització per a les Obres Transformatives) segur que, com a nosaltres, t'agraden les obres de fans. Aquesta és la teva oportunitat per celebrar algunes de les teves preferides. Això és el que has de fer:

Deixa un comentari a sota recomanant almenys tres obres de fans i dient quelcom sobre per què t'agraden. Pots parlar-nos de les tres millors obres de fans que has trobat aquest any, o potser enllaçar les teves recomanacions amb una temàtica, un trop o una relació. O potser només vols parlar-nos de les tres primeres obres de fans que et vinguin a la ment.

També pots fer una entrada de recomanació a les xarxes socials i enllaçar-la aquí o etiquetar-la amb #FeedbackFest per a que la gent la trobi. Recorda que les comunitats de fans, els butlletins, els arxius i altres recursos també són obres de fans, així que hi ha un munt de possibilitats!

Si decideixes donar un cop d'ull a algunes de les recomanacions que vegis, assegura't de deixar comentaris, m'agraden, kudos i altres mostres d'afecte a les obres de fans que visitis per tal de difondre l'amor.

Així que posem fil a l'agulla. Salta a la secció de comentaris amb les teves recomanacions i mostra als teus creadors/es preferits quant signifiquen per tu les seves obres de fans.


L'OTW és l'organització sense ànim de lucre que desenvolupa i manté projectes com l'AO3, Fanlore, Projecte de Portes Obertes, TWC i l'Advocació Jurídica de l'OTW. Som una organització gestionada per fans, totalment finançada per donatius, i amb una plantilla de voluntaris/es. Per saber més sobre nosaltres visita el lloc web de l'OTW. Per aprendre més sobre el nostre equip de traductors/es voluntaris/es, que han traduït aquesta entrada, visita la pàgina de Traducció.