AO3 News

Post Header

Published:
2014-10-19 20:09:29 UTC
Original:
The OTW Succeeds Because of You
Tags:

L’OTW (Organització per a les Obres Transformatives) es manté íntegrament, al 100%, gràcies al suport de fans com tu. Sense tu no existirien l’Archive of Our Own – AO3 (Un Arxiu Propi), Fanhackers, Fanlore, Legal Advocacy (Assistència Jurídica) ni Open Doors (Projecte de Portes Obertes).

No hi ha una altra manera de dir-ho: et necessitem.

La teva participació finança les nostres despeses regulars de funcionament. La teva generositat paga per equipament nou i millor. Al final del dia, l’OTW triomfa gràcies a tu.

Al llarg dels propers dies, a tots els nostres canals de notícies , inclosos Dreamwidth, Facebook, Google+, LinkedIn, LiveJournal, Tumblr i Twitter, llegiràs sobre set raons per les quals l’OTW és fantàstica. Poden ser coses que ja aprecies de nosaltres, o d’altres que et són noves.

Però ets tu qui fa l’OTW fantàstica. Som una organització feta per fans, per a fans, i t’estem demanant dues coses:

  • Fes una donació: el nostre objectiu és recaptar 70.000 dòlars. Com saps, si dónes 10 dòlars o més, renoves la teva afiliació anual a l’OTW. També oferim altres recompenses fantàstiques (inclòs el retorn de la nostra molt apreciada bossa de convencions), que ben gustosament us farem arribar com a regal d’agraïment per donacions més grans.
  • Digue’ns per què recolzes l’OTW en 10 o menys paraules. Reblogueja, retuiteja, comenta, envia la teva resposta via colom missatger o a través del nostre formulari de contacte. De debò volem saber què penses! Fins i tot pot ser que vegis les teves paraules a les nostres xarxes socials — si prefereixes que romanguin anònimes, si us plau fes-nos-ho saber — .

Amb el teu ajut, podem celebrar el nostre 7è any recaptant 70.000 dòlars, perquè l’OTW pugui continuar els projectes que tant heu arribat a estimar! Si us plau, fes clic aquí per fer una donació ja!