AO3 News

Post Header

Published:
2019-02-04 12:01:59 -0500
Original:
Open Doors celebrates the completion of 11 archive imports in 2018!
Tags:

Spotlicht op Open Deuren

Open Doors (Open Deuren) is trots om aan te kondigen dat in 2018 11 archief-import projecten voltooid zijn, een totaal van bijna 12.000 werken, waardoor het totaal over de hele levensduur van Open Deuren net onder de 100.000 komt! We hopen dat je oude en nieuwe favorieten tegen gaat komen in de verzamelingen die hieronder genoemd staan.

MTAC

Voltooid: Januari 2018

MTAC was een NCIS fanfictie archief voor alle personages en paren, inclusief crossovers, gesticht in 2006.

Vind de werken in de MTAC AO3 verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het Archive of Our Own – AO3 (Ons Eigen Archief), bezoek je de MTAC aankondigingspost. Om meer te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de MTAC Fanlore pagina.

The New Adventures of Sinbad: Fan Fiction Season 2

Voltooid: Februari 2018

The New Adventures of Sinbad: Fan Fiction Season 2 was een fanfictie virtueel tweede seizoen van de TV-serie The Adventures of Sinbad.

Vind de werken in de New Adventures of Sinbad AO3 verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het AO3, bezoek je de New Adventures of Sinbad aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de New Adventures of Sinbad Fanlore pagina.

The Boy - Michael Shanks

Voltooid: Februari 2018

The Boy / Michael Shanks Fanfictie Archief was een "multi-Michael" archief voor gen, het of slash fanfictie over elk personage gespeeld door de acteur Michael Shanks. Het was opgericht circa 2002.

Vind de werken in de The Boy - Michael Shanks AO3 verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het AO3, bezoek je The Boy aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de The Boy Fanlore pagina.

The Spooky Awards 2003-2005

Voltooid: April 2018

The Spooky Awards, ook bekend als the Spookys, was een jaarlijks door fans gehouden evenement om uitblinkers in X-Files fanfictie te erkennen. Alice_ttlg bewaarde de werken van de prijswinnaars van 2003-2005.

Vind de werken in de Spooky Awards verzamelingen. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar de AO3, bezoek je de aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de Spooky_Awards Fanlore pagina.

Unknowable Room

Voltooid: April 2018

De Unknowable Room was een Harry Potter archief voor fanfictie en fanart primair gefocust op Marauder-era werken en Lily/James als belangrijkste paar. Het was opgericht in 2005.

Vind de werken in de Unknowable Room AO3 verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het AO3, bezoek je de Unknowable Room aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de Unknowable Room Fanlore pagina.

Death-Marked Love

Voltooid: Mei 2018

Death-Marked Love was een Buffy the Vampire Slayer fanfictie archief gefocust op het Spike/Buffy paar, opgericht in 2001.

Vind de werken in de Death-Marked Love verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het AO3, bezoek je de Death-Marked Love aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf verhalen te delen, bezoek je de Death-Marked Love Fanlore pagina.

Firefly's Glow

Voltooid: Mei 2018

De Firefly's Glow was een archief opgericht rond 2002 voor Firefly fanfictie van alle soorten -- gen, het en slash, alle paren, alle classificaties.

Vind de werken in de Firefly's Glow verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het AO3, bezoek je de Firefly's Glow aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de Firefly's Glow Fanlore pagina.

Artifact Storage Room 3

Voltooid: Augustus 2018

De Artifact Storage Room 3 was een The Sentinel fanfictie archief opgericht in 2008.

Vind de werken in de Artifact Storage Room 3 verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het AO3, bezoek je de Artifact Storage Room 3 aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de Artifact Storage Room 3 Fanlore pagina.

Glass Onion

Voltooid: September 2018

De Glass Onion was een multi-fandom fanfictie archief opgericht in 2001.

Vind de werken in de Glass Onion verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het AO3, bezoek je de Glass Onion aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de Glass Onion Fanlore pagina.

Pretty Lights

Voltooid: September 2018

Pretty Lights was een multifandom acteur RPF Secret Santa uitdaging die liep van 2005 tot 2010.

Vind de werken in de Pretty Lights verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het AO3, bezoek je de Pretty Lights aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de Pretty Lights Fanlore pagina.

P/K All the Way

Voltooid: December 2018

P/K All the Way was een Star Trek: Voyager fansite opgericht in 2000, inclusief een klein fanfictie archief voor verhalen gewijd aan het Tom Paris/Harry Kim paar.

Vind de werken in de P/K All the Way verzameling. Voor meer informatie over het archief en de verhuizing ervan naar het AO3, bezoek je de P/K All the Way aankondigingspost. Om te leren over de geschiedenis van het archief of om zelf wat verhalen te delen, bezoek je de P/K All the Way Fanlore pagina.

Vele malen DANK aan alle archivarissen en vrijwilligers die deze imports mogelijk gemaakt hebben, en aan de makers die hun werken hebben verhuisd of geclaimd! Voor een volledige lijst van Open Deuren projecten, bezoek je de Open Deuren Fanlore pagina.


De OTW is de overkoepelende non-profit organisatie van meerdere projecten, waaronder AO3, Fanlore, Open Deuren, TWC en OTW Juridische Bijstand. We zijn een door fans beheerde, volledig door donaties gefinancierde vrijwilligersorganisatie. Ga voor meer informatie over ons naar de OTW website. Om meer te weten te komen over ons team of de vrijwillige vertalers, kan je terecht bij de Vertalingspagina.