AO3 News

Post Header

Published:
2018-12-11 13:42:29 -0500
Original:
Please make sure your email address is up to date!
Tags:

En les properes setmanes, actualitzarem el codi que alimenta el sistema d’inici de sessió. Quan fem aquest canvi, tot usuari/a d’Archive of Our Own – AO3 (Un Arxiu Propi) serà desconnectat/da del seu compte.

Per tal d’evitar la pèrdua permanent de l’accés al compte, assegura’t que recordes la contrasenya que fas servir a AO3 i que pots accedir a l’adreça electrònica associada al compte. Si t’oblides de la contrasenya i el teu correu electrònic no està actualitzat, no podràs demanar el restabliment de la contrasenya!

Si us plau, dedica uns minuts a seguir aquests passos per comprovar o actualitzar el correu del teu compte.

No implementarem aquests canvis fins passat el 13 de desembre per donar temps als usuaris/es d’actualitzar la seva informació. A més, penjarem un avís al menys 48 hores abans a AO3_Status Twitter account i al nostre Tumblr, així com a la pròpia pàgina d’AO3.

Si estàs desconectat/da i necessites ajuda per accedir al teu compte, no escriguis la teva adreça electrònica en comentaris públics! En lloc d’això, pots contactar amb Suport per qüestions tècniques (e.g. restabliments de contrasenyes no rebuts), o possar-te en contacte amb l’equip de Polítiques i Prevenció de l’Abús, que t’ajudarà a verificar que el compte et pertany.