AO3 News

Post Header

Published:
2018-12-07 00:17:35 -0500
Original:
Please make sure your email address is up to date!
Tags:

Током наредних недеља ћемо вршити ажурирање кода на основу којег ради наш систем за логовање. Када извршимо промене, сви корисници Archive of Our Own – AO3 (Наше сопствене архиве) ће бити аутоматски одјављени са својих налога.

Како би избегли да трајно изгубите приступ свом налогу, будите сигурни да знате Вашу АО3 лозинку као и да можете да приступите имејл адреси која је повезана са Вашим налогом. Уколико заборавите лозинку а Ваша имејл адреса није ажурирана, нећете моћи да тражите захтев за ресетовање лозинке! (Исправка од 25. децембра: Ако сте сигурни да знате Вашу лозинку и ако редовно примате мејлове од нас, не морате ништа радити.)

Молимо Вас, издвојите пар минута и пратите ове кораке да проверите или ажурирате имејл адресу повезану са Вашим налогом.

Ове промене неће имати ефекта пре 13. децембра како би корисници имали времена да ажурирају своје податке. Такође, објавићемо и обавештење минимум 48 сати раније на AO3_Status Twitter налогу и на налогу наш Tumblr, као и на самом AO3-ју.

Ако приметите да сте одјављени и да Вам треба помоћ да приступите Вашем налогу, молимо Вас да не наводите Вашу имејл адресу у јавним коментарима! Уместо тога, контактирајте Корисничку подршку о техничким проблемима (нпр. Не стиже Вам ресетована лозинка), или се обратите тиму Политике и Злоупотребе, који Вам може помоћи приликом провере да налог припрада Вама.