AO3 News

Post Header

Published:
2018-12-07 00:17:25 -0500
Original:
Please make sure your email address is up to date!
Tags:

În săptămânile următoare, vom actualiza codul care atribuie sistemul nostru de logare. Când facem această schimbare, toți utilizatorii Archive of Our Own – AO3 (Arhiva Noastră) vor fi delogați din conturile lor..

Pentru a evita să pierzi accesul la contul tău, asigură-te că îți știi parola pentru contul de pe AO3 și că poți accesa adresa de email asociată contului tău. Dacă îți uiți parola și adresa ta de email nu este la zi, nu vei putea solicita o resetare de parolă! (Editare din 25 Decembrie: Dacă ești sigur(ă) că îți știi parola și primești emailuri de la noi în mod regulat, nu trebuie să faci nimic.)

Te rugăm ia-ți câteva momente să urmezi acești pași pentru a verifica, sau actualiza adresa de email asociată contului tău

Nu vom implementa aceste schimbări decât după 13 Decembrie pentru a le da utilizatorilor noștri șansa de a-și actualiza informațiile. În plus, vom notifica utilizatorii cu cel puțin 48 de ore înainte, atât pe contul de Twitter AO3_Statust și pe blogul nostru de Tumblr, cât și pe AO3 în sine.

Dacă ai fost delogat(ă) și ai nevoie de ajutor să-ți accesezi contul, te rugăm nu-ți lăsa adresa de email într-un comentariu public! În schimb, poți contacta Suport Tehnic cu privire la probleme tehnice (de ex. dacă nu ai primit resetarea de parola), sau contactează echipa de Politici și Abuz, care te poate ajuta să verifici că un cont îți aparține.