AO3 News

Post Header

Published:
2018-12-03 12:29:10 -0500
Original:
Please make sure your email address is up to date!
Tags:

I de kommende uger vil vi opdatere koden, der holder liv i vores loginsystem. Når vi foretager denne ændring, vil alle brugere på Archive of Our Own – AO3 (Vores Eget Arkiv) blive logget ud af deres konto.

For at undgå, at du permanent mister adgang til din konto, er det vigtigt, at du kender dit password til AO3 og kan tilgå den mailadresse, der er tilknyttet din konto. Hvis du glemmer din kode, og din mailadresse ikke er opdateret, vil det ikke være muligt for dig at nulstille dit password. (Rettelse fra d. 25. december: Hvis du er sikker på, at du ikke kender dit kodeord, og du regelmæssigt modtager e-mails fra os, behøver du ikke gøre noget.)

Brug gerne et par minutter på at følge disse trin for at tjekke eller opdatere din kontos mail.

Vi vil ikke begynde disse forandringer før efter 13. december, så brugerne har tid til at opdatere deres information. Yderligere giver vi mindst 48 timers varsel på AO3_Status’ Twitterprofil, vores Tumblr og på selve AO3.

Hvis du opdager, at du er blevet logget ud og har brug for hjælp til at tilgå din konto, så efterlad venligst ikke din mailadresse i de offentligt tilgængelige kommentarfelter! I stedet kan du kontakte Support om dine tekniske problemer (f.eks. at dine nulstilling af et password ikke er modtaget) eller kontakte komitéen for Retningslinier og Misbrug, som kan assistere dig i at bekræfte, at en konto tilhører dig.