AO3 News

Post Header

Published:
2018-12-02 17:45:56 -0500
Original:
Please make sure your email address is up to date!
Tags:

Päivitämme tulevien viikkojen aikana sisäänkirjautumisen taustalla olevaa koodia. Tämän päivityksen seurauksena kaikki Archive of Our Own – AO3 -käyttäjät (Oma Arkisto) kirjataan ulos käyttäjätileiltään.

Välttyäksesi tilanteelta, jossa menetät lopullisesti pääsyn käyttäjätiliisi, varmistathan, että muistat AO3-tilisi salasanan ja että sinulla on pääsy käyttäjätiliisi yhdistettyyn sähköpostiin. Jos unohdat salasanasi eikä sähköpostiosoitteesi ole ajan tasalla, et voi pyytää salasanan nollaamista! (Lisätty 25.12.: Jos olet varma siitä, että muistat salasanasi, ja saat meiltä säännöllisesti sähköpostia, niin tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.)

Suosittelemme, että tarkistat ja tarvittaessa päivität tiliisi yhdistetyn sähköpostiosoitteen. Löydät ohjeet klikkaamalla tätä linkkiä ja toimimalla annettujen ohjeiden mukaan. Tämä vie vain pari minuuttia.

Muutokset tehdään vasta joulukuun 13. päivän jälkeen, koska haluamme antaa käyttäjillemme mahdollisuuden päivittää yhteystietonsa. Ilmoitamme asiasta myös AO3_Status Twitter-tilillä ja Tumblr-tilillämme sekä AO3:ssa vähintään 48 tuntia ennen päivitysten aloittamista.

Jos sinut kirjataan ulos tililtäsi ja tarvitset apua päästäksesi jälleen kirjautumaan sisään, älä julkaise sähköpostiosoitettasi julkisissa kommenteissa! Ota sen sijaan yhteyttä Käyttäjätukeen, jos kaipaat apua teknisten ongelmien ratkaisemisessa (esim. jos salasanan nollaus ei toimi) tai Säännöt ja väärinkäytökset -toimikuntaan, joka voi auttaa sinua todistamaan, että tili kuuluu sinulle.