AO3 News

Post Header

Published:
2018-12-02 12:17:11 -0500
Original:
Please make sure your email address is up to date!
Tags:

In de komende weken zullen we de code updaten die onze loginsystemen beheert. Wanneer we deze verandering doorvoeren, zullen alle Archive of Our Own – AO3 (Ons eigen Archief) gebruikers worden uitgelogd.

Zorg ervoor dat je jouw AO3-wachtwoord kent en dat je toegang hebt tot het e-mailaccount dat verbonden is aan jouw AO3-account om te voorkomen dat je permanent toegang tot je account verliest. Als je je wachtwoord bent vergeten en je e-mailadres is niet correct, kan je geen nieuw wachtwoord aanvragen! (Edit van 25 december: Je hoeft niets te doen als je zeker weet dat je je wachtwoord kent en je regelmatig e-mails van ons ontvangt.)

Neem een momentje en volg deze stappen om je e-mailadres te controleren of te veranderen.

We zullen deze veranderingen niet doorvoeren voor 13 december om gebruikers voldoende tijd te geven om hun informatie aan te passen. Bovendien zullen we minstens 48 uur van tevoren een waarschuwing geven op het AO3_Status Twitter account, onze Tumblr, en op AO3 zelf.

Als je erachter komt dat je uigelogd bent en je hulp nodig hebt met jouw account, laat dan niet je e-mailadres achter in publieke berichten! In plaats daarvan, kan je contact opnemen met Support voor technische problemen (bv. wachtwoord-resets die niet aankomen), of contact opnemen met het Beleid en Misbruik team, die kunnen helpen om te verifiëren dat een account aan jou toebehoort.