AO3 News

Post Header

Published:
2018-12-02 12:16:36 -0500
Original:
Please make sure your email address is up to date!
Tags:

I de kommende ukene kommer vi til å oppdatere koden som styrer vårt påloggingssystem. Når vi utfører denne endringen, vil alle brukere av Archive of Our Own – AO3 (Vårt eget arkiv) bli logget ut av kontoene sine.

For å unngå å permanent miste tilgang til kontoen din, pass på at du kan passordet ditt til AO3 og at du har tilgang til e-postadressen som er tilknyttet kontoen. Dersom du glemmer passordet ditt og e-posten ikke er oppdatert, kan du ikke be om tilbakestilling av passordet! (Rettelse fra 25. desember: Dersom du er sikker på at du vet passordet ditt og du regelmessig mottar e-poster fra oss, trenger du ikke gjøre noe som helst.)

Vennligst bruk et par øyeblikk på å følge disse trinnene for å sjekke eller oppdatere e-posten tilknyttet kontoen din.

Vi kommer ikke til å gjennomføre disse endringene før etter 13. desember for å gi brukere tid til å oppdatere deres informasjon. I tillegg kommer vi til å gi minst 48 timers forvarsel på Twitter-kontoen AO3_Status og vår Tumblr, samt på selve AO3.

Dersom du oppdager at du har blitt logget ut og trenger hjelp til å få tilgang til kontoen din, vennligst ikke legg igjen e-postadressen din i offentlige kommentarer! Istedenfor kan du kontakte support angående tekniske problemer (f.eks. at du ikke mottar e-post om tilbakestilling av passord), eller du kan ta kontakt med teamet for retningslinjer og misbruk, som kan hjelpe deg med å verifisere at kontoen tilhører deg.