AO3 News

Post Header

Published:
2015-12-20 13:38:39 -0500
Original:
Thanks a million...actually, make that two!
Tags:

A bannert Rachel készítette, melyen a '2,000,000 munkaŰ' szavak olvashatók, a háttérben számítógépekkel, tabletekkel és telefonokkal

Az OTW (Szervezet a Transzformatív Munkákért) és az Archive of Our Own – AO3 (A Mi Archívumunk) büszként jelenti be, hogy az AO3 elérte a kétmilliós munkaszámot!

Így van – egy kicsivel kevesebb, mint egy évvel azután, hogy átléptük az egymilliós rajongói munkaszám határt, az AO3 a kétszeresére növekedett. Az AO3 exponenciális növekedése a nyílt béta óta eltelt hat év alatt kiváló bizonyítéka mind a regisztált, mind a nem-regisztrált felhasználóink szenvedélyének és kreativitásának; a lelkesedésetek az, ami az önkénteseinket minden egyes nap inspirálja az AO3 és az OTW működtetésében. Nélkületek egyikünk se lenne most itt!

Köszönjük, köszönjük, köszönjük! A folyamatos támogatásotok és részvételetek nélkül nem tudtuk volna mindezt véghezvinni.

Az egymilliomodik rajongói munkát megünnepelvén indítottuk el a Nemzetközi Rajongói Munkák napját. Ezt ismét megünnepeljük február 15-én, és január 15-én publikálni fogunk egy hírposztot a terveinkkel kapcsolatban. Azonban azt is szeretnénk tudni, Ti hogy fogtok ünnepelni, amit nyugodtan írjatok meg nekünk egy hozzászólásban!

Ezt a hírposztot az OTW önkéntes fordítói fordították. További információért a munkánkról látogassátok meg a Fordítás oldalt a transformativeworks.org-on.