AO3 News

Post Header

Published:
2014-10-26 12:31:00 -0400
Original:
Our Future
Tags:

Seitsemän vuotta, seitsemän ihmettä. Transformatiivisten teosten järjestö (OTW). Jäsenhankintakampanja 19. - 26. lokakuuta 2014.

Pitkin viikkoa olet huomannut, että tarvitsemme sinua, että olemme faneilta faneille, että emme rahoita toimintaamme mainoksilla, että suojelemme sananvapautta, että kunnioitamme toisiamme, että ajamme fanien ja faniteosten asiaa, ja että me olemme yhteisömme.

Toivomme, että tämän viikon jälkeen ymmärrät paremmin sitä ihmettä, joka on OTW (Transformatiivisten teosten järjestö). Olemme puhuneet siitä, miten on olemassa seitsemän OTW:n ihmettä, mutta olemme vasta raapaisseet pintaa. Meillä on tuhansia ja tuhansia ihmeitä — joka ainoa, joka on koskettanut tai ollut koskettunut jonkin projektimme seurauksena, on ihme.

Aina kun nauhoitat podfikin, teet fanitaidetta, luot ja/tai editoit wikin sivuja, kirjoitat fanifiktiota tai metaa, betaat, kulutat, tai teet mitä tahansa tuhansista muista faniasioista, olet mukana muuttamassa maailmaa ikuisesti.

Osa toiminta-ajatustamme organisaationa on fanikulttuurin säilyttäminen. Haluamme, että luomamme ihmeellinen kulttuuri muistetaan, aivan kuten kaikki historia pitäisi.

Riippumatta siitä, kykenetkö tukemaan meitä rahallisesti vai et, olet osa tätä historiaa. Sinun avullasi olemme täällä pitkään vielä pitkään. Tämän jäsenhankintakampajan aikana olet tehnyt paljon ja näyttänyt tukesi työlle, jota teemme päivittäin, joten suuri kiitos siitä!

Kaksi kertaa vuodessa kokoonnumme yhteen ja pyydämme teiltä, yhteisöltämme, apua toimintamme jatkamiseen. Tämä varainkeruu on tehnyt historiaa rikkomalla 70 000 dollarin tavoitteemme ja saavuttamalla hulppean 164 625,58 dollarin loppusumman. Sinun avullasi teimme tästä lokakuusta organisaatiomme parhaan!

Tämä kampanja on ollut niin menestyksekäs, että ymmärrämme lahjoittajiemme haluavan tietää, kuinka varat käytetään. Koska olemme olleet yhtä yllättyneitä kuin monet teistä tästä mahtavasta loppusummasta, eri toimikuntamme ja hallituksemme työskentelevät parhaillaan yhteistyössä antaakseen teille vastauksia ensi sunnuntaina (marraskuun 2. päivänä) julkaistavan postauksen muodossa.

Voimme kuitenkin kertoa teille jo nyt, kuinka paljon tukenne merkitsee meille. Kaikki eivät tiedä, että OTW:tä pyöritetään täysin vapaaehtoisvoimin, mikä on suurin syy sille, että voimme toimia tällä budjetilla. Vaikka kaikki työ tehdään ilman rahallista korvausta, teidän tukenne antaa meille energiaa ja jaksamista jatkaa OTW:n parantamista teidän hyväksenne. Kiitos.