AO3 News

Post Header

Published:
2014-10-26 12:04:46 -0400
Original:
Our Future
Tags:

Durant aquesta setmana, heu vist que us necessitem, que sorgim del propi fandom, que no incloem publicitat, que protegim la llibertat d’expressió, que ens respectem els uns als altres, que advoquem pels fans i obres de fans, i que som la nostra comunitat.

Esperem que aquesta setmana hagis pogut fer-te una idea més completa de la meravella que és l’OTW (Organització per a les Obres Transformatives). Hem explicat com l’OTW té set meravelles, però això no és més que fregar la superfície. Tenim milers i milers de meravelles, aquí: tots i cadascun dels qui heu influït, o us heu vist influïts o influïdes per algun dels nostres projectes, sou una meravella.

Cada vegada que enregistres podfics, fas fanart, crees i/o edites pàgines de la wiki, escrius fics o meta, fas de beta, consumeixes, o dus a terme qualsevol de les mil altres activitats del fandom, estàs canviant el món per sempre.

Part de la nostra missió com a organització és preservar la cultura fan. Volem que la sorprenent cultura que tots hem construït siga recordada i honrada, com tota història hauria de ser.

Tant si pots donar-nos suport econòmicament com si no, ets part d’aquesta història. Amb la teva ajuda, serem aquí molt de temps. I en aquesta campanya, t’hi has posat de debò i has demostrat el teu suport pel treball que fem cada dia, així que gràcies!

Dos cops l’any, ens reunim per a demanar-vos, a la nostra comunitat, que ens ajudeu a continuar. En aquesta campanya hem fet història anat molt més enllà del nostre objectiu inicial de 70.000 dòlars EUA i hem arribat als 164.625,58 dòlars. Amb la vostra ajuda, aquesta ha estat la millor campanya d’octubre que hem tingut mai com a organització!

Donat que aquesta campanya ha resultat tan exitosa, entenem que els nostres donants vulguin saber com s’invertiran aquests fons. Doncs bé, com que nosaltres ens hem sorprès tant com molts i moltes de vosaltres en veure l’increïble quantitat total aconseguida, diversos comitès, així com la nostra Junta Directiva, treballaran plegats per tal de donar-vos respostes en una comunicació que es farà aquí mateix el proper diumenge (2 de novembre).

El que ja us podem dir avui és el que significa per a nosaltres haver rebut aquest vot de confiança. No tothom sap que l’OTW és gestionada 100% per voluntaris, fet que constitueix la principal raó per la que podem fer el que fem amb el pressupost de què disposem. Encara que aquesta tasca es du a terme sense un reconeixement financer, el teu suport ens dóna molta més energia i determinació per tal de seguir millorant l’OTW per a tu. Moltes gràcies.